Therma V Split 12kW

Miljøvenlig og fleksibel opvarmning for maksimal komfort

Therma V er det ideelle varmesystem, hvis du vil kombinere maksimal komfort med god samvittighed. Der er mulighed for at koble varmepumpen til gulvvarme, radiatorer, varmtvandsbeholder og komplettere med solfangere. Systemet styres nemt via kontrolpanelet, som også indbefatter en varmesikkerhedsfunktion, der sikrer opvarmning i tilfælde af eventuelle afbrydelser.Libero er den effektive varmepumpe, som giver dig en ydelse i topklasse. Denne model spreder varme og kold luft op til 12 meter, hvilket betyder, at du hurtigt kan opvarme eller køle et rum. En smart løsning, når du vil spare på dine varmeudgifter. Det effektive filter giver en renere og friskere luft.

Sikkerhedsfunktion

At sikre opvarmningen om vinteren er en nødvendighed. Derfor er LG Therma V udstyret med en sikkerhedsfunktion, der giver mulighed for at bevare varmen ved eventuelt nedbrud. Varmesikkerhedsfunktionen består af 2 styringsniveauer:

 • - Niveau 1: Signal om en mindre fejl, der ikke indebærer frakobling af systemet.
  Denne funktion er beregnet til at varsko brugeren om, at en fagmand bør tilse systemet.

 • - Niveau 2: Signal om en alvorligere fejl. LG Therma V’s udvendige enhed slås fra, og det indbyggede elektriske modul i indedelen fortsætter med at producere varme.

  Praktisk styring

  Takket være det simple og brugervenlige kontrolpanel, som LG Therma V-systemet er udstyret med, gives der adgang til følgende funktioner:

  • - Styring af varmeproduktion
  • - Varmt vand
  • - Ugentlig styring
  • - Styring vandtemperatursystemet
  • - Varmesikkerhedsfunktioner

  • Energieffektiv

   Ved at kombinere varmepumpeprincippet med LG’s Inverter-teknologi, opnår LG Therma V en COP-faktor på helt op til 4,5. Med andre ord genererer 1 kW forbrugt el over 4,5 kW varme.

   Miljøvenlig

   Næsten 85 % af husholdningens energiforbrug går til opvarmning. Takket være den høje effektivitet samt de to vedvarende energikilder – luft- og solenergi - giver LG Therma V-serien et betydeligt reduceret energiforbrug samt mindre CO2-udslip.