Kanalmonteret

E.S.P. kontrol

BLDC motoren og den støjsvage ventilator betyder, at luftmængden let kan kontrolleres ved hjælp af den kabeltilsluttede fjernbetjening. BLDC motoren kan styre blæserhastigheden og luftmængden uanset det eksterne statiske tryk (E.S.P.). Med E.S.P. kontrol er intet ekstra tilbehør nødvendigt for at tilpasse luftstrømmen, og energiforbruget i ventilatoren bliver også reduceret.

* Anvendt til kabelforbundet fjernbetjening PQRCVSL0(QW)

Stærk drænpumpe

Afløbspumpen dræner automatisk vand op til 700 mm. af afløb-hovedhøjden.
Det giver den perfekte løsning til bortledning af vand.

Dobbelt termostatkontrol 

Den indendørs temperatur kan kontrolleres ved hjælp af termostaterne i fjernbetjeningen samt fra den indendørs enhed. Der kan være en betydelig forskel mellem loft og gulv i lufttemperatur. To termostater kan optimere indeklimaets temperatur, så der opnåes et mere behageligt miljø.

Sammenligner temperaturer målt fra forskellige positioner og vælger automatisk den optimale temperatur for brugerne.


Styring af flere værelser 

Ved hjælp af en spiral kanal (integreret eller fleksibel type) og strømkammer er det muligt at styre afkøling/opvarmning i flere rum på samme tid


Variabel E.S.P. med lavt støjniveau (Kun lav statisk kanal)

De nye lave statiske kanalers E.S.P. kan let kontrolleres af den kabelforbundne fjernbetjening (0 ~ 50 Pa). Det giver mulighed for at finjustere det eksterne statiske tryk i overensstemmelse med anvendelsen. Desuden er støjniveauet blevet reduceret på trods af stigningen i den maksimale E.S.P.

Fleksibel installation (Kun lav statisk kanal)

Den nye lav statiske kanal giver dig mulighed for at vælge luftindtagsretningen (bagpå eller nedenunder). Konventionelle lav statiske kanal-modeller kan kun tage returluft ind fra bagsiden, hvilket betyder, det er nødvendigt med mere plads til kanaler. Modellen her er derfor velegnet til applikationer, der ikke har nok plads.
Nem service og vedligeholdelse (Kun lav statisk kanal)

Drænpumpen er installeret på overfladen af ​​produktet, som er aftagelig.

Brugere kan frigøre drænpumpen for mere bekvem service og naturlig dræning.